NODIG EEN SPREKER UIT

Graag vertellen we het verhaal van zending via internet in jouw gemeente. Veel mensen kennen GlobalRize van naam maar hebben (nog) geen idee hoe effectief deze manier van zending is. Graag vertellen onze beide directeuren je over de werkwijze, het effect en de mogelijkheid om ook mee te kunnen doen.

FRANS DE LANGE – OPERATIONEEL DIRECTEUR

Frans is voormalig burgemeester van Elburg. Hij legde dit ambt neer om zijn roeping als zendeling te volgen. Frans heeft de dagelijkse leiding over een tiental kantoormedewerkers en enkele honderden vrijwilligers in heel Nederland. Frans is een enthousiast verteller die graag de impact van zending via internet uitlegt en de verhalen van medewerkers vertelt.

Frans de Lange - Operationeel directeur

MARTEN VISSER – MISSIONAIR DIRECTEUR

Nadat Marten Stichting Gave had opgericht, volgde hij zijn roeping als zendeling naar Thailand. Min of meer toevallig ontstond hier de visie voor zending via internet. Terug in Nederland werd Stichting GlobalRize opgericht. Marten heeft het overzicht over het werk in ruim 20 talen. Hij hoort de verhalen over de impact van internetzending uit de eerste hand en vertelt daar graag over.

Marten Visser - Missionair directeur

Voor vragen en informatie kun je ons tijdens kantooruren bereiken op 0525 795 002. Vraag dan naar Frans de Lange.

Email: [email protected] | Mobiel: 06 53 23 39 91