GlobalRize biedt verschillende cursussen aan om kennis te maken met het christelijk geloof of om het geloof te verdiepen.

BiblBasics is een cursus waar in vijftien lessen de bijbelse geschiedenis aan de orde komt, van schepping tot en met het leven van de Here Jezus. Deze cursus is goed geschikt als een grondige kennismaking met het christelijk geloof, maar helpt ook jonge gelovigen een goed totaaloverzicht van de bijbelse boodschap te krijgen.

Iedere maand schrijven meer dan duizend cursisten zich in voor de cursus. Iedere cursist krijgt een mentor toegewezen die met de cursist in gesprek gaat over de cursusstof. Op deze manier worden persoonlijke relaties opgebouwd. Regelmatig kunnen wij een cursist doorverwijzen naar een lokale kerk.

Naast BiblBasics biedt GlobalRize andere cursussen aan, zoals bijvoorbeeld The Life of Jesus. Zie voor meer cursussen ons platform Learnnn.

GlobalRize heeft eigen software ontwikkeld waarmee allerlei verschillende cursussen in veel verschillende talen aangeboden kunnen gaan worden. We verwachten dan ook dat we ons cursusaanbod in de komende jaren flink kunnen uitbreiden.

Op het moment zijn we op zoek naar mentoren die in het Engels persoonlijke begeleiding kunnen geven aan de studenten van Biblbasics.

Ga naar de vacature “E-coach Bible course”