GlobalRize verkondigt het Evangelie via het internet. Maandelijks worden tientallen miljoenen mensen, uit alle landen ter wereld, bereikt. GlobalRize werkt massaal via social media, verdiepend via websites en persoonlijk via e-cursussen én via de chat.

Honderden gesprekken

Biblword, de Engelse Facebookpagina van GlobalRize, heeft meer dan 4,6 miljoen volgers. Bijbelwoord, de Nederlandse Facebookpagina, meer dan 78 duizend. Daarnaast zijn we te vinden op Instagram en Twitter, ook in andere talen. Een team vrijwilligers plaatst er berichten en gaat met mensen in gesprek die via Messenger een chat-bericht sturen. Elke dag worden er honderden persoonlijke gesprekken gevoerd.

Chatbot Solomon

Mensen kunnen ook bij ons terecht komen via de chatbot Solomon. Solomon probeert antwoord te geven op vragen als: Hoe kan ik een zinvol leven leiden? Wat is liefde? Bestaat God? Waarom is de hemel blauw? GlobalRize adverteert met Solomon om te zorgen dat mensen ons kunnen vinden wanneer ze levensvragen hebben. De chatbot biedt ook de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Wie dat aangeeft, krijgt antwoord van iemand uit het chatteam. Zo ontstaan er soms mooie gesprekken.

Help mee!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken voor het helpen beheren van de pagina’s of voor het helpen op de chat, ook als je andere talen spreekt dan Engels en Nederlands!

Klik hier om je aan te melden