Learnnn.com: hét platform voor het volgen of aanbieden van een cursus

Op het internet zijn talloze cursussen over het christelijk geloof te vinden. GlobalRize heeft ruime ervaring in het ontwikkelen, plaatsen en promoten van een cursus. Daarnaast is er een unieke methode ontwikkeld om cursisten op afstand te begeleiden. Vanaf april 2018 is deze methode breed beschikbaar gesteld.

Learnnn.com laat zich misschien wel het beste vergelijken met een soort Youtube. Het is een platform waarop kerkgemeenschappen en christelijke organisaties zelf ook cursussen kunnen aanbieden. De techniek die GlobalRize hiervoor heeft gebruikt, wordt gratis ter beschikking gesteld. Dit kunnen zowel cursussen met meerkeuzevragen zijn die automatisch nagekeken worden, als cursussen waarbij de studenten een persoonlijke mentor toegewezen krijgen die hen begeleidt. Zowel video- als tekstcursussen zijn mogelijk. Door de gebruiksvriendelijke opzet kan iedereen op Learnnn.com met enkele klikken zijn eigen internetschool opzetten, cursussen aanmaken en studenten uitnodigen.

Voor plaatselijke kerken is het een interessante mogelijkheid om de bestaande bijbelcursus van GlobalRize te klonen. Onder de eigen naam is de cursus aan te bieden. De studenten zijn op het platform door eigen mensen te begeleiden.

Ga naar learnnn.com om te kijken of te plaatsen.

Blij met deze mogelijkheid om het Evangelie te delen? Steun het werk van GlobalRize en doneer.

Doneer