GlobalRize bereikt miljoenen mensen op sociale media. Elke dag worden er berichten geplaatst op Facebook, Instagram, Twitter en meer.

De Engelstalige Facebookpagina Biblword heeft meer dan 4,5 miljoen abonnees en een maandelijks bereik van tientallen miljoenen mensen. Elke week reageren miljoenen mensen op de inhoud van Biblword door op ‘vind ik leuk’ te klikken, door te reageren, of door een Biblwordbericht te delen met hun vrienden. Biblword is daarmee een van de grootste bijbelpagina’s op Facebook.

Op Biblword worden vooral afbeeldingen met tekst geplaatst. Berichten die specifiek van Biblword zijn, zijn de dia’s met zogenaamde bijbeltweets: berichten van tweetlengte (140 tekens) waarin een kort bijbelcitaat staat, met daaraan gekoppeld een bemoedigende, onderwijzende of uitdagende gedachte.

Daarnaast worden ook complete bijbelteksten geplaatst, eenregelige samenvattingen van psalmen en meditatieve teksten. Korte video’s met een bijbelse boodschap worden een steeds belangrijker onderdeel van de pagina.

Biblword bestaat ook in verschillende andere talen, waaronder het Nederlandse Bijbelwoord. De komende jaren hopen we hier nog vele talen aan toe te voegen.

Facebookpagina Biblword