Biblword is niet alleen te vinden op sociale media, maar ook op Biblword.net, waar honderden artikelen staan die levensvragen vanuit bijbels perspectief beantwoorden. Elke dag lezen duizenden mensen antwoorden op vragen als ‘wat leert God ons in Lukas?’, ‘hoe word ik gered?’ en ‘hoe weet ik met wie ik moet trouwen?’.

Soms levert dat reacties op als ‘de artikelen op Biblword zijn het belangrijkste geestelijke voedsel dat ik krijg!’ Veel van degenen die een artikel op Biblword.net lezen, komen later terug om nog meer artikelen te lezen. Met dat de bekendheid van de website groeit, komen ook steeds meer geestelijke zoekers via zoekmachines bij ons terecht.

We willen de websites in zo veel mogelijk talen beschikbaar maken. Op elke website zal zich een mix bevinden van vertaalde artikelen, aan de context aangepaste artikelen, en speciaal voor een land of taal geschreven artikelen. Na de Engelse site is het Spaanstalige Palabras Biblicas de eerste website met bijbelartikelen die GlobalRize gelanceerd heeft. Inmiddels is de website ook beschikbaar in het Nederlands via Bijbelwoord.nl en het Afrikaans via Bybelwoord.nl.

She Rises

She Rises is geïnspireerd door Spreuken 31 waarin staat geschreven dat een nobele vrouw meer waard is dan juwelen. Vrouwen mogen opstaan in deze waarheid en zich vrij, gewenst en gezien voelen.
Wij van She Rises zijn ervan overtuigd dat het Gods verlangen is dat alle vrouwen over de hele wereld Hem leren kennen en Zijn dochters worden. Gemaakt naar het volmaakte evenbeeld van onze Vader, geliefd door onze volmaakte Vader. Wij geloven dat vrouwen ertoe doen en een verandering kunnen brengen in hun omgeving als zij deze krachtige waarheid gaan ervaren en uitdragen.
Vrouwen zijn waardevol. Gedreven door Gods liefde, is het de missie van het online platform She Rises om door middel van social media, blogs, video’s, podcast en bijbelcursussen vrouwen over de hele wereld met deze waarheid bekend te maken. Via deze mediakanalen zal inspirerende en bemoedigende content geplaatst worden door vrouwen over de hele wereld, voor vrouwen over de hele wereld.
She Rises is inmiddels te vinden in het Engels en in het Nederlands.

‘’Wie lukt het om een goede vrouw te vinden? Een goede vrouw is veel meer waard dan edelstenen.’’

-Spreuken 31:10