Samenwerking

Samenwerking 2017-04-25T15:06:16+00:00

GlobalRize werkt onder andere samen met de volgende organisaties:

7Media. 7Media is een organisatie die via verschillende media het Evangelie uitdraagt in Japan. Samen werken we aan zending via het internet voor Japan

GZB. De GZB is een zendingsorganisatie gedragen door Gereformeerde-Bondsgemeenten binnen de PKN. De GZB ondersteunt het werk van GlobalRize, met name in de talen Engels, Spaans en Arabisch.

Jesus.net. Jesus.net is een netwerk van verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van internetzending waar ook GlobalRize deel van uitmaakt. Binnen het netwerk ondersteunen de organisaties elkaar om zo goed mogelijk internetzending te bedrijven.

OMF Thailand. OMF Thailand is our partner for internet ministry in Thailand. Together we run a Facebook page and a website.

Trans World Radio Indonesië. Trans World Radio zendt christelijke radioprogramma’s uit, maar ziet de noodzaak om ook steeds meer digitaal te doen. Samen werken we aan de Indonesische Facebookpagina en kijken we naar verdere mogelijkheden in Indonesië het Evangelie via internet te laten klinken.

BLIJF OP DE HOOGTE!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. 
close-link