Bereik de onbereikten in India

Bereik de onbereikten in India

Jaarlijks willen we via online kanalen 5,3 miljoen onbereikten in India bereiken met het evangelie en hun de mogelijkheid bieden voor persoonlijke verdieping in het christelijk geloof.

Project India

Locatie

India

Taal

Engels

Benodigd bedrag

1.500

Reeds gedoneerd

Steun dit project!

Waarom is dit project nodig?

Waarom is dit project nodig?

In India wonen meer dan 1,4 miljard mensen, waarvan een aanzienlijk deel nog geen bekendheid heeft met Jezus Christus als Verlosser. De meerderheid behoort tot verschillende religies, zoals het hindoeïsme, de islam en het boeddhisme. In dit diverse land is er echter ook sprake van gewelddadige vervolging van christenen, wat in de afgelopen jaren is toegenomen. De weinige christenen in India hebben het er moeilijk.

Het is voor veel mensen in India niet eenvoudig om in aanraking te komen met het christelijk geloof, vooral vanwege het weinige aantal christenen dat in India wonen en de culturele en sociale barrières. GlobalRize kan hier een cruciale rol spelen door online evangelisatie aan te bieden. Via het internet kunnen we een veilige en toegankelijke omgeving creëren waar mensen kunnen kennismaken met het christelijk geloof, ongeacht hun geloof, locatie of sociale achtergrond.

We streven ernaar om het evangelie online te delen met een groot aantal onbereikten in India. We willen hen voorzien van persoonlijke begeleiding en verdieping in het christelijk geloof door middel van online cursussen met persoonlijke begeleiding van mentoren. Op deze manier hopen we een positieve impact te hebben op het leven van velen en bij te dragen aan de verspreiding van Gods liefde en genade in India.

De activiteiten

De activiteiten

  • Online advertenties in India uitzetten via sociale media door ervaren en professionele online marketeers van GlobalRize.
  • Online chats met opgeleide lokale chatters inzetten voor persoonlijk online contact
  • Op termijn: online cursussen aanbieden met persoonlijke lokale mentoren in India
Project India

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.


Wat zijn de beoogde resultaten?

  • Circa 5,3 miljoen onbereikten in India in aanraking laten komen met het christelijk geloof via online advertenties op Facebook
  • Groeien van 10.000 naar 13.600 Engelstalige chatgesprekken met onbereikten in India per jaar
  • Waar mogelijk, chatcontacten doorverwijzen naar een online cursus voor persoonlijke verdieping in het christelijk geloof

Samen impact maken

Samen bereiken we meer! Door jouw financiële steun en onze expertise te bundelen, gaan we onze mooie doelstellingen écht realiseren. Jouw steun betekent meer dan alleen een financiële transactie. We houden je dan ook persoonlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Jaarlijks plannen we desgewenst met jou een voortgangsmoment om de resultaten van ons gezamenlijke project door te nemen. Op deze manier werken we transparant, doel- en resultaatgericht. 

Steun dit project

Steun dit project

GlobalRize zet zich dagelijks in voor de verspreiding van het evangelie via internet, wereldwijd. Samen met jouw organisatie, stichting of fonds wil GlobalRize gaan voor de krachtige missie: het bereiken van mensen over de hele wereld met de boodschap van geloof, hoop en liefde.


Dit doen we door middel van doelgerichte online advertenties op sociale media, persoonlijke gesprekken via chats en verdiepende online Bijbelcursussen.

Jouw organisatie, stichting of fonds heeft de unieke kans om een wereldwijde impact te maken door een online evangelisatieproject te ondersteunen. Een investering die niet alleen van materiële waarde is, maar ook een eeuwigheidswaarde voor mensenlevens heeft.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Vraag een persoonlijk gesprek aanDoor dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Getuigenis

Ex-moslim brengt het evangelie
vanuit Kuknoorpally

Ex-moslim brengt het evangelie
vanuit Kuknoorpally

GlobalRize verhaal: Ex-moslim brengt het evangelie vanuit Kuknoorpally
“Ik spreek Afrikanen, Aziaten, en mensen uit heel India die allemaal op zoek zijn naar God en hongeren naar het evangelie,” vertelt GlobalRize-mentor Shaik Nagoor Saheb (29). Hij begeleidt Bijbelcursisten en bedrijft wereldwijd zending vanuit het Indiase Kuknoorpally.
Scroll naar boven