Bereik de onbereikten in Pakistan

Bereik de onbereikten in Pakistan

In 2025 willen we via online kanalen x onbereikten in Pakistan bereiken met het evangelie en hun de mogelijkheid bieden voor persoonlijke verdieping in het christelijk geloof.

Locatie

Pakistan, Zuid-Azië

Taal

Engels

Benodigd bedrag

1.500

Reeds gedoneerd

0%

Steun dit project!

Waarom is dit project nodig?

Waarom is dit project nodig?

In Pakistan wonen 205 miljoen mensen die Jezus Christus niet als Verlosser kennen, voornamelijk moslims. In dit land is gewelddadige vervolging van christenen aan de orde van de dag. Het is voor de onbereikten in dit land daarom niet eenvoudig en zonder risico om in aanraking te komen met het christelijk geloof. GlobalRize kan hier een belangrijk verschil maken; het is namelijk eenvoudiger en veiliger voor deze groep onbereikten om via het internet kennis te maken met het christelijk geloof dan via fysieke wegen. Online evangelisatie is vooral in islamitische landen een effectieve manier gebleken om kennis te kunnen maken en te kunnen verdiepen in het christelijk geloof. In 2025 willen we met x onbereikten in Pakistan het evangelie online delen en hen persoonlijke verdieping geven in het christelijk geloof door middel van online cursussen.

De activiteiten

De activiteiten

  • Online advertenties in Pakistan uitzetten via sociale media door ervaren en professionele online marketeers van GlobalRize.
  • Online chats met opgeleide lokale chatters in Pakistan inzetten voor persoonlijk online contact
  • Online cursussen (link je erbij naar de cursusomgeving die we inzetten) aanbieden met persoonlijke lokale mentoren in Pakistan

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.


Wat zijn de beoogde resultaten?

  • Circa x onbereikten in aanraking laten komen met het christelijk geloof via online advertenties op Facebook
  • Circa 6.000 chatgesprekken voeren met onbereikten
  • Circa x onbereikten een online cursus laten volgen voor persoonlijke verdieping in het christelijk geloof

Samen impact maken

Samen bereiken we meer! Door jouw financiële steun en onze expertise te bundelen, gaan we dit project écht realiseren. Het staat garant voor een maximale impact. Een impact die bestaat uit het veranderen van mensenlevens die letterlijk van eeuwigheidswaarde is.

 

Jouw financiële steun betekent meer dan alleen een financiële transactie. We houden je dan ook persoonlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Jaarlijks plannen we met jou een voortgangsmoment om de resultaten van ons gezamenlijk project door te nemen. Op deze manier werken we transparant, doel- en resultaatgericht. 

Steun dit project

Steun dit project

GlobalRize zet zich dagelijks in voor de verspreiding van het evangelie via internet, wereldwijd. Samen met jouw organisatie, stichting of fonds wil GlobalRize gaan voor de krachtige missie: het bereiken van mensen over de hele wereld met de boodschap van geloof, hoop en liefde.

 

Met jouw financiële steun kunnen meer mensen bereikt worden. Door middel van doelgerichte online advertenties op sociale media, persoonlijke gesprekken via chats en verdiepende online bijbelcursussen.

 

Jouw organisatie, stichting of fonds heeft de unieke kans om een wereldwijde impact te maken door een online evangelisatieproject te ondersteunen. Een investering die niet alleen van materiële waarde is, maar ook een eeuwigheidswaarde op dat van mensenlevens heeft.

 

Als organisatie, stichting of fonds kun je verschillende projecten financieel ondersteunen, of het nu gaat om het bereiken van mensen in een specifieke taal, land of religie, of om het ondersteunen van organisatorische initiatieven zoals het opzetten van nieuwe kantoren, het ontwikkelen van websites en nieuwe online cursussen. Met de steun van jouw organisatie, stichting of fonds zijn we in staat om meer impact te maken.

Eerst een persoonlijk gesprek?

Onze relatiemanager staat je graag te woord.

Eerst een persoonlijk gesprek?

Onze relatiemanager staat je graag te woord.

Vraag een persoonlijk gesprek aanDoor dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Getuigenis

Jonge Pakistaanse: "Hoe word ik rechtvaardig?"

Jonge Pakistaanse: "Hoe word ik rechtvaardig?"

Ik zal vanaf nu direct met God praten
In haar zoektocht naar Jezus stuurde ze honderden berichten naar allerlei christelijke pagina”s en organisaties op internet. Huma (25) uit Pakistan kreeg als eerste antwoord van iemand van GlobalRize. Eindelijk kon ze bij iemand terecht die haar vragen over God kon beantwoorden.
Scroll naar boven