Sponsor een medewerker

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

GlobalRize is afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt maandelijks of eenmalig een medewerker ondersteunen.

Meer informatie over de medewerkers

Arjan Vaders

Arjan Vaders

Arjan Vaders is taalteamleider Spaans en Nederlands en coacht teamleiders van nieuwe talen. Hij was zendeling in Peru en is dankbaar dat hij teams mag aansturen om de GlobalRize-strategie ‘van scherm naar kerk’ waar te maken.

Meer info over Arjan
André Scholten

André Scholten

André Scholten is online marketeer. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.

Meer info over André
Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn stuurt het online marketingteam aan. In deze rol is hij verantwoordelijk voor planning, rapportage en taakverdeling en het ondersteunen van taalteams. Hiervoor was hij werkzaam bij diverse webshops.

Meer info over Jelle
Gabriëlle Hollaar

Gabriëlle Hollaar

Gabriëlle Hollaar is online marketeer. Met een passie voor het verspreiden van Gods woord is zij bij GlobalRize terecht gekomen en is nu verantwoordelijk voor het optimaliseren van de website, social media kanalen en Bijbelcursussen.

Meer info over Gabriëlle
Teun van Loon

Teun van Loon

Teun van Loon is online marketeer en houdt zich o.a. bezig met het ondertitelen van video’s, Google-advertenties, content inplannen op Facebook, en het bevorderen van de groei en het bereik van ons Engelse Twitter-account.

Meer info over Teun