Sponsor een medewerker

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

GlobalRize is afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt maandelijks of eenmalig een medewerker ondersteunen.

Meer informatie over de medewerkers

Arjan Vaders

Arjan Vaders

Arjan Vaders is taalteamleider Spaans en Nederlands en coacht teamleiders van nieuwe talen. Hij was zendeling in Peru en is dankbaar dat hij teams mag aansturen om de GlobalRize-strategie ‘van scherm naar kerk’ waar te maken.

Meer info over Arjan
André Scholten

André Scholten

André Scholten is online marketeer. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.

Meer info over André
Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn is online marketeer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van onze websites en social media kanalen. Hiervoor was hij werkzaam bij diverse webshops.

Meer info over Jelle
Charlotte Visser - mei 2020

Charlotte Visser

Charlotte Visser is coördinator Instagram Biblword en taalteamleider Pools. Daarnaast verzorgt ze aanbidding-livestreams en denkt mee over nieuwe strategieën en kansrijke mogelijkheden.

Meer info over Charlotte