GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

Het werk dat André doet is afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt hem maandelijks of eenmalig ondersteunen.

Meer informatie over André

Mijn naam is André Scholten en ik werk als online marketeer bij GlobalRize. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.

Internet en mijn bekering

Internet heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn bekering.

Toen ik in 2005 als niet-christen meer wilde weten over God, ging ik op zoek op internet naar informatie. Ik kende geen mensen in mijn omgeving met wie ik over God kon praten. Internet was een uitkomst. Ik kon de informatie zoeken die ik nodig had en las over de liefde van God, geloof en wetenschap, en andere onderwerpen.

Ook heb ik in die periode online een cursus gevolgd waarbij ik meer leerde over Jezus. Ik werd gekoppeld aan een e-coach aan wie ik al mijn vragen kon voorleggen. Ik was erg hongerig en dit was precies wat ik nodig had.

Internet en evangelisatie

Uit persoonlijke ervaring ken ik het belang van evangelisatie via internet en het contact met een persoonlijke online mentor, zoals GlobalRize dat heeft.

Internet is laagdrempelig, anoniem, en mensen zijn geneigd om redelijk snel open te zijn over hun relatie met God en andere persoonlijke onderwerpen.

Sinds een aantal jaren ben ik bezig met online evangelisatie en heb ik sterk het verlangen om mensen online te bereiken met het Evangelie. Internet biedt geweldige mogelijkheden hiervoor.

Help jij mij om mensen online een stap dichter bij Jezus te brengen?

André Scholten

Sponsor André

Liever zelf je gift overmaken via de bank?

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk André Scholten.

Nieuwsbrief André