< Terug naar Sponsor een medewerker

Sponsor Charlotte Visser

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

Het werk dat Charlotte doet is afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt haar maandelijks of eenmalig ondersteunen.

Meer informatie over Charlotte

Mijn naam is Charlotte Visser en ik ben 24 jaar. Sinds 2018 ben ik getrouwd met een fantastische zoon van God. Als kind ging ik naar een christelijke basisschool waar ik God heb leren kennen als mijn beschermer. Helaas is door een traumatische gebeurtenis dat beeld veranderd en dwaalde ik op mijn dertiende af naar een leven waarin ik tegen God was.

Jaren gingen voorbij. Inmiddels was ik naar het buitenland verhuisd. Op mijn 21e kreeg ik opeens een droom waarin ik de boodschap hoorde: You are called by God, – God roept jou. Ik nam niet de moeite om me aan te kleden en ben in mijn pyjama meteen vertrokken en in de bus gaan googlen naar een kerk in de buurt.

Ik belandde in een evangelische gemeente waar ik enorm welkom was. Ze begonnen met aanbidding. Enig idee hoe de dienst begon? ‘You called me out upon the waters, the great unknown where feet may fail’ (Oceans, Hillsong).

Ik was helemaal van mijn stuk gebracht: dit lied bevatte de tekst waarmee ik wakker werd! Ik barstte in tranen uit, hief mijn handen op en gaf ter plekke mijn hart aan God.

De voorganger begon de preek met de woorden: ‘Vandaag beginnen we met een nieuw thema, waar we ons twee maanden lang in gaan verdiepen, ‘Being called by God’.’ Sinds deze dag ben ik op slag christen geworden, kwam ik terug naar Nederland en is mijn leven compleet veranderd.

Avontuur met GlobalRize

Toen ik in een periode van ‘verwerking’ terecht kwam, zat ik thuis ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van social media. Zo heb ik de krachten en zwakke plekken van online platformen leren kennen, tot ik plotseling uitkwam op Biblword, de Facebookpagina van stichting GlobalRize – en dus GlobalRize ontdekte. Ik voelde een enorm enthousiasme voor het vrijwilligerswerk waaraan ik radicaal was begonnen en besloot om eens op kantoor langs te komen.

Ik werd bij binnenkomst hartelijk verwelkomd en raakte  in gesprek met de vriendelijke kantoormedewerkers – een klik voelde ik meteen. ‘Hier zou ik wel elke dag langs willen komen!,’ dacht ik nog. En ja hoor, na een paar serieuze gesprekken was ik onverwachts diezelfde dag al onderdeel van het kantoor team!

Ik ben nu coördinator van Instagram en taalteamleider Pools. Naast deze twee intensieve functies ben ik ook betrokken bij andere onderdelen van GlobalRize. Zo help ik met video-edit werkjes, leid ik online aanbidding-livestreams, voer ik evangelisatorische gesprekken, denk ik mee in processen van strategieën en verbeteringen en ondersteun ik andere collega’s waar mogelijk.

Charlotte Visser - mei 2020

Sponsor Charlotte

Liever zelf je gift overmaken via de bank?

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Charlotte Visser.