GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

Het werk dat Jelle doet is direct en indirect afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt hem maandelijks of eenmalig ondersteunen.

Meer informatie over Jelle

Sinds mei 2019 ben ik werkzaam als online marketeer bij GlobalRize. Ik ervaar het in de eerste plaats als een grote zegen dat ik met mijn dagelijks werk mag meewerken aan de verspreiding van het evangelie over de hele wereld.

Wie ben ik?

Als rasechte Urker woon ik al bijna mijn hele 35-jarige leven op dit mooie dorp. Na een uitstapje op kamers in Groningen voor mijn studie Geschiedenis ben ik in 2014 getrouwd en woon ik nu met mijn vrouw Nelleke en onze drie kinderen Kornelis (5), Albert (3) en Alie (0) in het oude dorp van Urk. We zijn lid van de Gereformeerde Kerk Urk, waar ik ook dienst mag doen als ouderling.

Ik houd ervan om me te verdiepen in geschiedenis en theologische en/of Bijbelse onderwerpen. Ook voor een goed gesprek of de gezelligheid van een groep ben ik altijd wel te porren. Mijn hobby’s bestaan uit sporten (basketbal en tennis), gitaarspelen, een bordspel doen met vrienden, lezen en met Lego spelen.

Hoe ik bij GlobalRize terecht ben gekomen

Na het afronden van mijn opleiding ben ik in de wereld van retail en webshops terechtgekomen als tekstschrijver. Hier heb ik veel geleerd over het bereiken van mensen en over marketing in de brede zin.

Bij mijn vorige werkgever heb ik Jan Schraal leren kennen die op een gegeven moment fulltime ging werken voor een mij toen nog onbekende zendingsorganisatie. In januari 2019 vroeg hij mij of ik zijn werkzaamheden bij GlobalRize wilde overnemen in verband met een studie in het buitenland. Ik heb hier lang over nagedacht, maar Nelleke en ik voelden ons geleid om deze stap te zetten en we zijn blij dat dat ik nu bij GlobalRize mag werken.

Wat ik doe bij GlobalRize

Inmiddels kunnen we het niet meer af met één online marketeer bij GlobalRize en mag ik leiding geven aan een klein team. We zijn nu met 5 personen die in totaal voor 3.7 FTE in dienst zijn. Onze taken bestaan uit:

Jelle Kaptijn
  • Ondersteunen van taalteams over de hele wereld
  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren via Google
  • Onderhouden en verbeteren van onze verschillende websites
  • Registreren, analyseren en rapporteren van gegevens via tools zoals Google Analytics
  • Versturen en opmaken van de nieuwsbrief

Verder zijn er nog heel veel bijkomende zaken waar je al snel bij wordt betrokken, zoals het organiseren van evenementen, het uitdenken van acties en het controleren of schrijven van teksten.

Elke dag Pinksteren

Voor de gemeentedienst van de Gereformeerde Kerk op Urk mochten we een video opnemen om iets te laten zien van ons werk, juist met Pinksteren. Hierin komen verschillende Urkers aan het woord die zich inzetten voor GlobalRize.Wil jij ook meedoen met dit zegenrijke werk? Meld je aan als vrijwilliger of ondersteun ons financieel. ?https://www.globalrize.nl/elkedagpinksteren

Posted by GlobalRize on Saturday, May 30, 2020

Collega over Jelle

Heb jij ook van die collega’s die supersnel klaar staan om je verder te helpen met je vraag, project of als je samen ergens aan werkt? Jelle is die collega voor mij. Wij werken samen in het opzetten van de verschillende talen op Facebook, Instagram en op de websites met artikelen. Jelle is een harde werker, heeft overzicht, is kostenbesparend bezig en wil voor elke euro het beste bereik en resultaten halen. Als ik statistieken nodig heb of een advertentie wil lanceren: Jelle is binnen handbereik en regelt het in. Hij komt met de juiste feedback op het goede moment. Naast het marketeer werk wat hij doet is Jelle een fijne, betrokken collega. Hij heeft jullie steun nodig.

Arjan Vaders
Taalteamleider Spaans
Taalteambegeleider

Sponsor Jelle

Liever zelf je gift overmaken via de bank?

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Jelle Kaptijn.

Nieuwsbrief Jelle