GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers in dienst op basis van giften opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die hen financieel ondersteunt. Op deze manier wordt er in hun financiën voorzien, zodat ze zich in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Hoe werkt het?

Het werk dat Teun doet is direct en indirect afhankelijk van mensen zoals jij. Je kunt hem maandelijks of eenmalig ondersteunen.

Meer informatie over Teun

Dag broeder of zuster, wat fijn dat je even de tijd neemt om een kijkje te nemen naar wie wij zijn: medewerkers binnen GlobalRize. Van tevoren had ik het niet verwacht, maar wij kunnen als organisatie steeds meer mensen bereiken met het evangelie.

Mijn naam is Teun van Loon en ik ben 33 jaar oud. Ik heb een hart voor God en ook een hart voor mensen. Ik ben in 2009 tot geloof gekomen, dat heeft mijn leven veranderd. Jarenlang heeft mijn jeugd bestaan uit ongeloof, maar een ontmoeting met Jezus heeft dit veranderd. Het is het leven voor God wat bij mij nu op de eerste plek staat.

Na weken van gebed ben ik bij GlobalRize terecht gekomen. Na heel wat jaren werk ik er nog steeds, zo zie ik dat God mij heeft gezegend met dit werk. In 2017 stapte ik binnen bij GlobalRize voor een stage software-development, maar al snel kreeg ik een heel divers takenpakket waarmee ik allerlei werkzaamheden mocht ondersteunen. 

In de loop van de tijd heb ik artikelen ingepland en verbeterd voor zoekmachines. Verder ben ik beheerder geweest van de Biblword community en heb ik geholpen bij het omzetten van bestaande cursussen naar de juiste taal. Ook ben ik betrokken geweest bij het uploaden en beheren van video’s.

Op dit moment bestaat mijn takenpakket uit:

  • Ondertitelen van verschillende video’s
  • Artikelen op onze pagina’s van Biblword, Bijbelwoord en chatdienst Solomon voorzien van advertenties via Google AdWords
  • Optimaliseren van onze bestaande Google-advertenties
  • Inplannen van content op Facebook
  • Het bevorderen van de groei en het bereik van ons Engelse Twitter-account
  • Inplannen van onze Daily Devotionals op de website, op Facebook en e-mail

Ondanks dat ik enige afstand had tot de arbeidsmarkt, zag GlobalRize kans genoeg om mij een rol binnen de organisatie aan te bieden. Ik heb mezelf zien groeien om deze kloof te verkleinen. Nu kan ik daadwerkelijk iets presteren waar een betaling tegenover staat.

Wij kunnen dit werk doen omdat juist donateurs ons werk waardevol vinden: het wereldwijd bereiken van mensen met het evangelie. Nu zoek ook ik graag mensen die mij hierin willen gaan steunen. Wil jij mij financieel gaan ondersteunen?

Teun van Loon

Collega’s over Teun

Bij een organisatie die drijft op vrijwilligers, is het belangrijk ook een aantal mensen te hebben die de hele week aanspreekbaar zijn. Teun heeft al heel wat jaren allerlei rollen vervuld om het werk van GlobalRize doorgang te laten vinden. De laatste tijd neemt hij steeds meer verantwoordelijkheden op zich als online marketeer. Dat is belangrijk voor ons. En het is ook mooi om te zien hoe Teun echt het verlangen heeft door zijn werk God te dienen.

Marten Visser
Missionair directeur

Tijdens mijn werk bij GlobalRize heb ik Teun leren kennen als een betrokken christen die zich vol enthousiasme inzet voor de verspreiding van het Evangelie. Hij is altijd bereid om te helpen en doet het werk waarvoor hij gevraagd wordt met plezier. Hij geniet ervan om zijn werkzaamheden tot in de puntjes te optimaliseren en echt kwaliteitswerk af te leveren. Hierdoor kunnen wij als organisatie trots zijn op de kwaliteit van de ondertitels bij onze video’s. Ook het maken van handleidingen is iets wat Teun goed kan, omdat hij het werk voor anderen graag zo makkelijk mogelijk maakt. In de loop van de tijd is Teun gegroeid in zelfstandigheid en heeft hij zijn eigen grenzen steeds verlegd. Wat ook belangrijk is: Teun kijkt altijd naar zijn collega’s om en is echt in hen geïnteresseerd. Dit brengt een positieve sfeer op de werkvloer.

Jelle Kaptijn
Teamleider online marketing & IT

Teun was één van onze eerste vrijwilligers. Na een moeilijke periode in zijn leven vond hij bij GlobalRize weer een doel in zijn leven. Vanuit zijn rol als vrijwilliger mocht hij na een paar jaar doorgroeien richting een betaalde functie. Met vallen en opstaan is hij een gewaardeerde kracht geworden die zich nog steeds verder ontwikkelt. Wij hopen met uw steun Teun uiteindelijk een vast contract te kunnen aanbieden.

Frans de Lange
Operationeel directeur

Sponsor Teun

Liever zelf je gift overmaken via de bank?

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Jelle Kaptijn.