Sponsor een evangelist op de Filipijnen

Op de Fillipijnen is ongeveer 83% van de bevolking rooms-katholiek en het totaal aantal christenen is zelfs 94% van de bevolking. De Filippijnen onderscheiden zich wat dit betreft van alle landen in Zuidoost-Azië, waar men vooral de islam, het hindoeïsme en het boeddhisme aanhangt.

Protestantse christenen vormen bijna 11% van de Filippijnse bevolking. Het protestantisme kreeg voet aan de grond op de Filippijnen aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw door Amerikaanse missionarissen die naar het land kwamen. Sinds die tijd is er een grote verscheidenheid ontstaan van pinksterkerken, evangelische kerken en onafhankelijke kerken. Sommige denominaties zijn lokaal door inheemse mensen opgericht.

Hoe werkt het?

Voor slechts 20 euro per maand kun je een lokale evangelist sponsoren in India. Lees hier meer informatie over het sponsoren van een evangelist.

Meer informatie over de evangelist

Kies een evangelist en sponsor deze voor €20,- per maand. Hij ontvangt deze bijdrage als tegemoetkoming in de kosten voor internetgebruik. Sommige namen en foto’s zijn vanwege veiligheidsredenen gefingeerd.

jessica-01

Jessica Del Rosario

Ik ben Jessica Del Rosario, woonachtig in Santa Maria, Bulacan op de Filipijnen. Ik ben de jongste thuis en heb 6 zusters.

Lees getuigenis
Rita-Sena

Rita Sena

Mijn naam is Rita Sena, ik ben 69 jaar oud, getrouwd met Perry en we hebben drie zonen. We zijn betrokken bij een stadskerk in Gasan.

Lees getuigenis
Minnie-normal

Minnie

Mijn naam is Minnie. Ik ben afgestudeerd als Bachelor of Science in Industrial Engineering aan de Universiteit in Diliman, Quezon City.

Lees getuigenis
ylla-gesponsord

Yael Asieh Brondial

Ik ben Yael Asieh Brondial en ik voel me erg gezegend dat ik het verhaal mag delen hoe God werkt in mijn leven. Hem komt toe alle lof en eer!

Lees getuigenis

Doe nu mee!

Andere landen waar we actief zijn

India

In India is het christendom de op een na grootste minderheidsreligie na de islam, met ongeveer 28 miljoen volgelingen, die 2,3 procent uitmaken van de Indiase bevolking.

Meer info over India