Sponsor een evangelist in India

In India is het christendom de op een na grootste minderheidsreligie na de islam, met ongeveer 28 miljoen volgelingen, die 2,3 procent uitmaken van de Indiase bevolking. Volgens de Indiase regering hoort elke Indiër hindoe te zijn. Christenen hebben daarom geen bestaansrecht en hun omgeving herinnert hen hier dagelijks aan. Radicale hindoes sluiten christenen buiten, vallen hen aan en verstoten hen uit hun dorpen. India staat inmiddels nummer 10 op de Ranglijst Christenvervolging van OpenDoors en de situatie is sinds vorig jaar nog verergerd.

Hoe werkt het?

Voor slechts 20 euro per maand kun je een lokale evangelist sponsoren in India. Lees hier meer informatie over het sponsoren van een evangelist.

Meer informatie over de evangelisten

Kies een evangelist en sponsor deze voor €20,- per maand. Hij ontvangt deze bijdrage als tegemoetkoming in de kosten voor internetgebruik. De namen en foto’s zijn vanwege veiligheidsredenen gefingeerd.

Rosemary

Rosemary

Mijn naam is Rosemary uit India. Prijs de Heer. Ik wil graag een kort getuigenis over mijn leven delen.

Lees getuigenis
Selina David Raju

Selina David Raju

Mijn naam is Selina. Prijs de Heer. Ik groet jullie in de naam van onze Heer en Verlosser Jezus Christus.

Lees getuigenis

Shyamala Davis

Mijn naam is Shyamala Davis en ik woon in Jabalpur (Madhya Pradesh, India). Ik woon samen met mijn schoonouders, schoonzus, mijn man en mijn twee kinderen.

Lees getuigenis
Davidraju Bolumalla

Davidraju Bolumalla

Mijn naam is Davidraju Bolumalla. Ik heb een Hindoe-achtergrond. Ik was een gelovig iemand die verschillende goden en godinnen aanbad.

Lees getuigenis
Prem Kumar

Prem Kumar

Mijn naam is Prem Kumar. Het is mijn genoegen om mijn getuigenis met jullie te delen.

Lees getuigenis
Manoj Bedi - gesponsord

Manoj Bedi

Mijn naam is Manoj Bedi en ik woon in Allahabad. Ik ben gezegend met een fijne vrouw en twee dochters en ik ben pastor in Allahabad.

Lees getuigenis

Kanti Dhavale

Kanti Dhavale woont in Muirabad en is getrouwd. Haar man is voorganger en samen hebben ze twee prachtige dochters.

Lees getuigenis

Davis

Davis woont in Madhya Pradesh in India samen met zijn ouders, zus, vrouw en twee kinderen. Hij is jeugdcoördinator in zijn kerk.

Lees getuigenis
Arya Sanyal gesponsord

Arya Sanyal

Arya Sanyal woont in Muirabad, Prayagraj, Uttar Pradesh, India. Ze heeft een broer en twee zussen en ze is opgevoed in een Christelijk gezin.

Lees getuigenis
archita-patel-gesponsord

Archita Patel

Archita Patel komt uit Prayagraj, Uttar Pradesh, India. Ze is niet getrouwd en is geboren en opgegroeid in een Christelijk familie.

Lees getuigenis
pastor-3

Kamini Bains

Mijn naam is Kamini Bains en ik ben woonachtig in Uttar Pradesh in India. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een dochter.

Lees getuigenis

Kies een evangelist

Andere landen waar we actief zijn

Filipijnen

Op de Filipijnen is ongeveer  83% van de bevolking rooms-katholiek en het totaal aantal christenen is zelfs 94% van de bevolking. Protestantse christenen vormen bijna 11% van de bevolking.

Meer info over de Filipijnen
Gambia

Gambia

Ongeveer 90 procent van de inwoners van Gambia is moslim en 5 tot 8 procent is christen. Dit zijn circa 50 duizend rooms-katholieken en tienduizend protestanten.

Meer info over Gambia
Sponsor een evangelist in Kenia - klein

Kenia

Kenia ligt aan de oostkust van Afrika. Het land is ongeveer 18 x groter dan Nederland. Ongeveer 78% van de Keniaanse bevolking is (protestants) christen. 10% is moslim.

Meer info over Kenia