Verhalen vanuit ons werkveld

Baie dankie vir elke boodskappie

Verhalen vanuit ons werkveld

Baie dankie vir elke boodskappie

We zijn dankbaar dat we ook in Zuid-Afrika het goede nieuws van Jezus Christus online kunnen brengen. Graag delen we een paar citaten van mensen in Zuid-Afrika die we online met het evangelie bereiken.

Evangelisatie in Zuid-Afrika

Edith is blij met haar mentor van de Bible Basics cursus:

‘Enorm bedankt dat je zoveel tijd aan me hebt besteed en me steeds bemoedigde. Alle vragen die ik stelde, kwamen voort uit een verlangen om meer te weten. Je antwoordde me niet om me naar de mond te praten, maar met de waarheid uit de Bijbel. De meeste mensen worden de verkeerde kant op geleid doordat ze niet op het Woord vertrouwen. De cursus heeft me geholpen om de Bijbel van begin tot eind beter te begrijpen.’

Sophia zegt over de bijbelteksten op de Afrikaanse Facebook-pagina:

“Is wonderlik om elkedag die Woord van God te kan beleef. En dit met almal te kan deel. Sy genade en liefde is groot.” (Het is wonderlijk om elke dag het Woord van God te kunnen beleven. En dit met iedereen te kunnen delen. Zijn genade en liefde is groot.)

Adel:

“Baie dankie vir elke boodskappie. Ek werk op n cruise ship oorsee en die daaglikse boodskappies dra my deur die dag. Dankie daarvoor.” (Heel erg bedankt voor elke boodschap. Ik werk op een cruise schip overzees en de dagelijkse boodschappen dragen mij door de dag. Dank daarvoor.)

Bid voor Zuid-Afrika

Vorig jaar april werd het land geteisterd door overstromingen. In de oostelijke provincie KwaZoeloe-Natal kwamen honderden mensen om door hevige regenval en overstromingen. Bid voor alle getroffenen. Bid ook dat velen Jezus zullen leren kennen als hun Heer en Redder.

Scroll naar boven