Zendeling vanuit huis

Betty Krooneman
Betty Krooneman
“GlobalRize wil, op een laagdrempelige manier en met inzet van veel vrijwilligers, wereldwijd het evangelie delen. Dat waardeer ik”, zegt Betty Krooneman, die het evangelie brengt vanaf de bank.
Lees meer
Catharinus Doornbos
Catharinus Doornbos
“Bij GlobalRize word ik ingeschakeld voor Gods koninkrijk”, zegt chatteamleider Catharinus Doornbos die met zijn team dagelijks, wereldwijd het evangelie deelt.
Lees meer
Juanita Lucasan
Juanita Lucasan
“Ik wil mijn talenten inzetten om de goede boodschap van de Here Jezus te verspreiden”, vertelt de 19-jarige Juanita Lucasan.
Lees meer
Charlotte Visser
Charlotte Visser
“Het geeft me energie dat ik als zendeling fulltime in Gods koninkrijk mag werken”, lacht de 24-jarige Charlotte Visser die taalteamleiders zoekt en sponsors voor haar zendingswerk bij GlobalRize.
Lees meer
Mariet den Ouden
Mariet den Ouden
Mariet den Ouden (43) brengt het evangelie, desnoods met woorden. De Zeeuwse hoorde op Groot Nieuws Radio over het zendingswerk van GlobalRize en gaf zich op als chatter.
Lees meer
Jan van Bemmel
Jan van Bemmel
“Het spreekt me aan dat we bij GlobalRize het evangelie vertellen op een moderne manier, via internet”, zegt voormalig hoogleraar Jan van Bemmel (81) die voor GlobalRize Engelstalige Bijbelstudiestudenten begeleidt.
Lees meer
Rianne Sinon
Rianne Sinon
Vanuit de boomgaard bij haar tijdelijke huis ondersteunde Rianne Sinon, via internet, Bijbelstudiestudenten verspreid over de hele wereld. Ze sprak met hen over het leven, onderwees hen in de Bijbel en bad met hen.
Lees meer

Word vrijwilliger

Drie miljard mensen hebben nog nooit van Jezus Christus gehoord. GlobalRize wil hen het Evangelie vertellen. Met meer vrijwilligers kunnen we nóg meer mensen bereiken. Helpt u mee?

Help mee

GlobalRize
Elzenweg 1A
8096 RV Oldebroek

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)525 795 002