Doe mee
Doe mee

Werk mee aan een wereldwijd bereik

Werk mee aan een wereldwijd bereik

GlobalRize biedt christenen een online platform, een internationaal netwerk en tools om het evangelie wereldwijd te delen. Ook jij kunt mee doen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt bidden voor onze organisatie, onze medewerkers & vrijwilligers en het daadwerkelijke veldwerk. Daarnaast kun je het werk financieel steunen met een donatie, zodat alle kosten betaald kunnen worden. Steek je liever je handen uit de mouwen? Ook dat kan; start zelf een actie om geld in te zamelen of kom bij ons werken. Jouw bijdrage is van harte welkom!

Gebed kent geen grenzen

Bid mee

Bid mee

Gebed kent geen grenzen

Ons werk kunnen we niet doen zonder de hulp van God. Daarom is het belangrijk dat we bidden. We bidden tot God voor het werk van onze medewerkers en vrijwilligers. Ook bidden we voor de mensen die we bereiken met het Evangelie. 

 

 

Ook hebben we dankpunten. Het is prachtig wanneer we Gods hulp zien en mogen ervaren in ons werk. Onze medewerkers en vrijwilligers worden hierdoor gesterkt. Mensen die we bereiken, groeien in hun geloof en worden bemoedigd. 

 

 

Ook jij kunt meebidden. Dit kun je doen aan de hand van onze gebeds- & dankpunten of de verhalen vanuit ons werkveld. 

Bid en dank je mee?  


Gebedspunten

Gebedspunten

Dankpunten

Dankpunten

Kom bij ons werken

Werk mee

Werk mee

Kom bij ons werken

Bij GlobalRize zijn we altijd op zoek naar medewerkers en vrijwilligers. Mensen die hun talent willen inzetten voor een wereldwijd bereik van het evangelie? Ga jij deze uitdaging aan?

 

Ontdek hoe jij jouw gaven en talenten bij ons kunt inzetten. Ga bijvoorbeeld aan de slag als chatter, grafisch vormgever, communicatie specialist, mentor of taalteamleider. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

 

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Ondersteun ons werk financieel

Geef

Geef

Ondersteun ons werk financieel

Doe mee door financieel bij te dragen. Help het Evangelie wereldwijd te verspreiden en geef mensen een kans God te leren kennen. Met jouw donatie bereik je mensen online met het Evangelie, bied je mensen een online Bijbelcursus aan en/of begeleid je hen naar lokale kerken binnen hun eigen land en cultuur. Geven kan op verschillende manieren; via een eenmalige gift of een structurele gift.

Doneer. Help het evangelie te verspreiden

Doe mee op jouw manier

Start een actie

Start een actie

Doe mee op jouw manier

Ruim 40% van de wereldbevolking heeft nog nooit of nauwelijks over het evangelie gehoord. Wil jij helpen om daar verandering in aan te brengen?

 

Doe mee en start je eigen actie. Met de opbrengst van jouw actie, bereiken we meer mensen met het evangelie en geven we hen de nodige voorlichting.

 

 

Meld je actie bij ons aan. We vinden het super leuk om over jouw actie geïnformeerd te worden. Ook kun je bij ons terecht voor tips en promotiemateriaal.

 

Start een eigen actie

Organiseer bijvoorbeeld één van de volgende acties:

Doe mee, met je team, je collega’s, je klas, vereniging of kerk. Samen maken we wereldwijd het verschil! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand een update

Scroll naar boven