Word Mentor bij GlobalRize

Word Mentor bij
GlobalRize

Word mentor bij
GlobalRize

Begeleid mensen online op hun persoonlijke geloofsreis!

Begeleid mensen online op hun persoonlijke geloofsreis!

Mensen begeleiden die meer willen leren over God en de Bijbel, dat is wat je doet als mentor. Elke dag schrijven nieuwe cursisten zich in voor een van onze online cursussen over de Bijbel. Zij krijgen een persoonlijke mentor toegewezen, die hun lessen nakijkt en met hen in gesprek gaat. Hoe meer mentoren er zijn, hoe meer mensen een cursus kunnen doen! Kom jij ons team versterken?

Van betekenis

Van betekenis

Help mee om wereldwijd het Evangelie te verspreiden: word digitale gids bij GlobalRize!

GlobalRize verspreidt het evangelie online, in meer dan dertig talen. We doen dat op allerlei manieren: via sociale media, cursussen en websites. We willen online zo veel mogelijk zichtbaar zijn, zodat ook degenen die Jezus nog niet kennen de weg naar Hem zullen vinden. Daarvoor hebben we mensen nodig die graag naast zoekers staan en hen digitaal aan de hand nemen. Doe jij ook mee?

Jouw werk heeft impact

Jouw werk heeft impact

Kan ik het werk doen wanneer het mij uitkomt?

Ja, je kunt dit werk doen op momenten dat het jou schikt. Je kunt al vanaf vier uur per week mentor worden! Wel is het fijn als je elke dag even tijd hebt.

Kan ik dit werk thuis doen?

Jazeker, je kunt dit werk doen vanuit je eigen huis. En als je wilt, ben je natuurlijk welkom op kantoor!

Vertel mensen over God en help hen de weg naar Jezus te vinden.
Wat doe je als mentor?

Wat doe je als mentor?

Welke opleiding heb ik nodig?

Er is geen speciale opleiding nodig om mentor te zijn. Wel is het fijn als je vertrouwd bent met de Bijbel. Het belangrijkste is dat je veel van Jezus houdt en hart hebt voor mensen.

Hoe word ik voorbereid op mentor-zijn?

Je ontvangt eerst een training waarbij je een cursus doorloopt onder begeleiding van een mentor.

Groei in geloof terwijl je anderen begeleidt

Groei in geloof terwijl je anderen begeleidt
Zelf groeien

Zelf groeien

Mentor-zijn is verrijkend voor je eigen geloofsleven! Je zult merken dat je soms vragen krijgt waar je nog nooit eerder over hebt nagedacht. Dat is een mooie gelegenheid om zelf te onderzoeken wat de Bijbel zegt over bepaalde dingen.

En wat is het mooi als iemand aan het eind van de cursus zegt: “Door het doen van deze cursus heb ik Jezus (beter) leren kennen”. 

Wat doe ik als ik een vraag krijg waarop ik het antwoord niet weet?

Je maakt deel uit van een team waar je terecht kunt met vragen. Ook krijg je bij de training een aantal websites aangereikt waarop je heel veel antwoorden op Bijbelse vragen kunt vinden.

Ja, ik meld mij aan als mentor!

Ja, ik meld mij aan als mentor!

Kom jij ons team als vrijwilliger versterken? Gaaf! Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar vacatures@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten. Wil je nog iets weten? Bel dan even met 0525 795 002

Meld je direct aanDoor dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

NB. Wij stellen het niet op prijs wanneer werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of detacheerders hun diensten aanbieden naar aanleiding van onze openstaande vacatures.

Scroll naar boven