Nieuws vanuit onze organisatie

Moslims maken kennis met geloof via WhatsAppgroepen

Nieuws vanuit onze organisatie

Moslims maken kennis met geloof via WhatsAppgroepen

Nieuws vanuit onze organisatie

Moslims maken kennis met geloof via WhatsAppgroepen

Moslims bereiken met het evangelie is heel moeilijk. Wat is het dan fantastisch als je hoort dat het toch gebeurt. Een van onze taalteamleiders van een moslimtaal vertelt over hoe mensen tot Christus komen via WhatsAppgroepen.

De beheerders van deze appgroepen plaatsen elke dag een quote of een Bijbeltekst in de  groepen, waar vervolgens binnen de groep over wordt gediscussieerd. De afgelopen twee maanden zijn er dertig nieuwe mensen toegevoegd; elke week komen er nieuwe deelnemers bij.

Opgebouwd in het geloof

Ook mensen die nog niet definitief de stap hebben genomen om christen te worden, kunnen deelnemen aan de groepen. Zij kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met het christelijk geloof. Degenen die al christen zijn, leren op deze manier het evangelie te delen en worden zo opgebouwd in het geloof. 

Creatieve manier

Maar liefst elf van de twintig volken op onze Ranglijst Onbereikten 2023 zijn moslimvolken. Deze volken wonen vaak in gesloten landen, waar evangelisatie strikt verboden en levensgevaarlijk is. Daarom moeten er creatieve manieren gevonden worden om het evangelie te delen. Mensen met het geloof laten kennismaken via WhatsAppgroepen is zo’n manier! 

Bid je met ons mee dat nog veel meer mensen zich bij deze groepen zullen aansluiten en het bevrijdende evangelie van Jezus Christus zullen leren kennen?

 

Foto van Rumman Amin op Unsplash

Scroll naar boven